Tantraamalla lisää sisältöä elämään

 

Tässä keväällä herää pintaan jos jonkinmoisia tunteita ja mielihaluja, toisin sanoen, alkaa olla “kevättä rinnassa”. Muutama kuukausi takaperin ilmoittauduttiin Jooga- ja tantrakoulu Nathan kahden viikonlopun Tantra -kurssille. Oltiin aiemmin jo puhuttu asiasta, mutta päätös sinne menosta tuli hetken mielijohteesta. Ei oikeastaan tiedetty tantrasta mitään muuta, kuin että se on jossain määrin henkistä touhua yhdistettynä seksiin ja rakasteluun. Haluttiin siis lähteä yhdessä tutkimusretkelle avoimin mielin katsomaan mitä se oikein on.

Koitti sitten se päivä kun piti lähteä kurssille. Koko aamu oltiin ihan levottomia ja muutenkin fiilis oli semmonen, että olis ollu kivempi vaan jäädä kotiin. Kurssi oli maksettu ja eväätkin tehty valmiiks edellisenä päivänä, niin ei siinä enää alettu ottamaan pakkia. Aamulla ennen lähtöä Emilia hermoili ja samoin taisin vähän hermoilla minäkin. Ehkä se johtu enimmäkseen siitä, että mielikuvitus muodosti jos jonkinlaista kuvaa tulevasta ja niistä ihmisistä keitä siellä olisi. Todettiin kuitenkin autossa, että mennään “takki auki” katsomaan mitä tuleman pitää ja ainahan sitä voidaan lähteä pois jos se ei olis meidän juttu 🙂

Astuttiin sisään Nathan tiloihin ja tunnelma siellä oli tosi rauhallinen, eikä yhtään “horhöä” osunut silmään, mitä olimme ennen kurssille menoa kuvitellut. Meidät ohjattiin saliin, missä oli jo muita kurssille ilmoittautuneita. Katselin ympärille ja totesin mielessäni, että täällähän on ihan tavallisen olosta porukkaa. Haettiin Emilian kanssa joogamatot, tyynyt ja peitto ja mentiin takariviin, mistä oli kiva katella ohjaajia ja samalla myös kaikkia muita. Kurssi alkoi sillä että ohjaajat, mies ja nainen esittelivät itsensä, minkä jälkeen jokainen vuorollaan kertoi muutaman sanan itsestään ja mitä odotuksia oli kurssista. Tällä saatiin vähän ilmapiiriä rennommaksi. Meidän lisäksi kurssilla oli noin 10 pariskuntaa ja pari sinkkua.

Tantran ideologiaa opiskelemassa Nathan salissa.

Ensimmäisenä päivänä käytiin läpi Tantran ideologiaa, mistä jäi kyllä paljon pureskeltavaa kotiin. Etenkin näin miehenä mietin sitä, miten on mahdollista, että miehen ei “tarvitsisi” enää saada siemensyöksyä ollenkaan!?? Kun taas tantrastisesta näkökulmasta miehen tarkoitus on tuottaa naiselle mahdollisimman paljon nautintoa ja orgasmeja. Kurssin käytyä, ymmärsin ja sisäistin tämän asian, mutta itse muutos kokonaisvaltaisemman ja koko kehossa tapahtuvan orgasmin saamiseksi, tulee vaatimaan paljon harjoitusta. Kurssilla käytiin paljon läpi erilaisia tekniikoita ja harjoituksia, joilla saadaan yhteys kumppaniin ja tunnetaan tämä koko keholla. Intiimit harjoitukset saatiin sitten kotiläksyksi, eli vaatteet pysy päällä koko kurssin ajan, vaikka oli siellä joku jolla ne oli lähellä lähteä – sen verran railakkaaksi meno yltyi harjotteessa 😀

Kokemus eroottisesta tantrasta

Kurssi kokonaisuudessaan oli todella avartava monellakin eri tasolla. Parhaina asioina itse koin sen, että me tutustuimme ja ymmärsimme toisiamme ihan eri tavalla kuin ennen kurssia. Seksi mihin yleisellä tasolla on totuttu ja mikä on pitkälti opittua, on oikeastaan hyvinki pinnallista suorittamista, mistä ei jää pitkää hyvän olon tunnetta, vaan syvempi yhteys puuttuu. Tantrassa puolestaan, se orgastinen hyvä olo pyritään pitämään yllä koko ajan, missä tahansa ja mitä ikinä sitä tekisikään. Kuulostaa varmasti hullulta, mutta se on ihan parasta kun ei “väsy” enää, vaan aktiivinen olo on enemmänkin pysyvä. Parasta tässä on se, että Tantraa voi soveltaa ja harjoittaa, vaikkei ihan kokonaan pidättäytyisi, eikä se ole pelkästään seksiä, vaan paljon muuta.

Tullaan tässä kevään aikana ilmottautumaan vielä Tantran jatko-kurssille, josta voidaan sitten kirjoitella lisää meidän molempien näkökulmasta.

Jooga- ja tanrakoulu Nathan kotisivut: www.natha.fi

Huippukiva.fi

 

[ABTM id=7943]