pH-dieettiä, muuttoa ja remppaa

Nyt ollaan jo puolivälissä ph-dieettiä, mikä alotettiin Emilian kanssa pari viikkoa sitten. Ensimmäiseen viikkoon verrattuna olo on ollu jokseenki “sekava”, mikä johtunee suurelta osin alhasesta energiatasosta. pH dieetin aikana ei suositeltu mitään raskasta liikuntaa, mutta meillä on muutto meneillään ja olen omien töiden lisäksi vielä tehnyt aika lailla remonttia kotona. Päivät onkin venähtäny aamusta iltamyöhään ja kroppa on ollu kovilla. Sen lisäksi että on ollut ihan tajuton uupumus, niin myös mieliala on heitelly ärtymyksen ja apatian välillä. Kaikesta tästä huolimatta ei ole tullut heikkoa hetkeä, niin että olis sortunu poikkeamaan dieetistä, josta saadaan olla ylpeitä.

Emilia luki onneksi dieetin omalta foruumilta, että oireet mitä meillä on ollu toisella viikolla, on ihan tavallisia ja tyypillisiä reaktioita kun keho alkaa puhdistumaan. Molemmilla ollu mm. alkuun päänsärkyä, unettomuutta, kolotusta ja Emilialle iski vielä aikamoinen syyslenssuki viikonloppuna. Dieetin aikana ei sais, tai ainakaan ei suositella käytettäväksi mitään särkylääkkeitä tms. eli nyt mennää vaa inkiväärillä ja muilla luonnon yrteillä 😉

Remppamiehen aamupala: vihersmoothie 🙂

Soveltaen apuja energiavajeeseen

Ihan niinku elämässä yleensä, niin tässäkin hommassa ollaan tehty pieniä sovelluksia. Silloin kun päivät on ollu pitkiä, niin ollaan saatettu poikettu päiväkohtasista ruoka-ohjeista ja valittu “ruokalistalta” jotain vähän tuhdimpaa, kuten esimerkiksi kasvismunakasta, ja yhtenä päivänä ite söin  lounaalla jopa vähän kanaa kasvismuhennoksen lisukkeena 😀 Kuitenkin kaikki se mitä ollaan suuhun laitettu on sitä mitä ohjeistuksissa on sallittujen ruoka-aineiden listalla, eikä määristä olla poikettu. Ainut missä ite oon ohjeistuksesta poikennu, on että yhden kahvikupin sijasta oon saattanu päivässä juoda sen kolme kuppia. Se on varmaanki liikaa, mutta siitä olen saanut kuitenkin vähän extra piristystä. Käytetään molemmat myös Fitline -tuotteita, eikä niistä olla luovuttu dieetin aikana, vaan ne on toimii hyvänä vitamiini ja hivenaine lisänä, mitkä tehostavat dieettiä.

 

Jotain hyvääkin

Nyt huomaa kyllä selkeästi jo muutoksia omassa kropassa. Turvotus ja pöhötys on kadonnut, vaateet istuu paremmin ja muutenki olo tuntuu kevyemmältä. Nyt olis vielä pari viikkoa jäljellä ja mikäli ohjeet pitää paikkansa, pitäisi kolmannen viikon olla jo huomattavasti helpompi. Yleinen energisyys pitäisi kohota ja unen laatu parantua, se jos joku kuulostaa hyvältä 🙂 Ensi viikonloppuna energiaa tarvitaankin, kun muutetaan kaikki loput tavarat Helsingistä Porvooseen. Siitä eteenpäin asutaankin sit kaikki saman katon alla. Onhan tää jännää monellakin tapaa, kun niin moni asia muuttuu tai muuttaa muotoa. Eikä pelkästään meillä, vaan myös lapsilla. Vanhin vaihtaa koulua ja voin vaan kuvitella miten se jännittää, mutta uskon ja tiedän kaiken menevän kuitenki hyvin. Kivaa on se, että menee samalle ylä-asteelle mitä itsekin aikoinani kävin, katsoin että siellä on vielä jopa sama rehtorikin 🙂

Tämmöstä ollaan saatu Emilian kanssa aikaan. Rakennettiin väliseinä jakamaan isompi huone kahtia ja meidän isot tytöt tulee majottumaan tänne viikon päästä.

Nyt siis kohti uutta viikkoa ja katsotaan mitä kaikkea se tuo mukanaan. Lisää kuulumisia taas viikon päästä. Meidän puuhia pääsee seuraamaan myös instagramissa @vapausvalita ja facebookissa.

Kivaa viikon alkua kaikille!!!

 

[ABTM id=7943]