Viikko Thaimaan matkaan

Enää olis vähän reilu viikko jäljellä ja sit lennetään sinivalkoisin siivin Thaimaan auringon alle. Varattiin joulukuussa Finnairin suorat lennot Helsinki – Bangkok ja hintaa lipulle tuli Matkapörssin kautta 576€. Lähdetään vähän yli kolmeksi viikoksi reppureissulle, eikä malttais enää yhtään odottaa. Matkareittiä ei olla vielä päätetty, mennään seikkailumielellä ja siirrytää paikasta toiseen fiiliksen mukaa.

Bangkokissa tullaa viettämään ensimmäinen yö ja seuraavana päivä lennetään Phukettiin Air Asialla.  Lentoliput maksoi kahdelta hengeltä yhteensä 48€. Phuketista suunnataa lautalla Koh Yao Noi -saarelle, joka sijaitsee Phuketin ja Krabin välissä. Löydettiin saarelta kivan oloinen majoitus, Sabai Corner Bungalows, mikä varattiin kolmeksi yöksi. Sen jälkeen ei sitten olekkaan suunnitelmia, vaan seuraava etappi päätetään sitten paikanpäällä.

Huomasin että pöytälaatikosta löyty tukku bahteja, mitkä on jäänyt edellisestä reissusta. Hyvä löytö sinänsä, koska nyt on reissua varten pieni pohjakassa valmiina, eikä tartte käydä vaihtamassa mitään ennen reissua. Useimmiten Thaimaassa on vähän parempi kurssi. Näillä rahoilla me päästään nyt sitten ensimmäinen matka taksilla lentokentältä hotellille.

Pakkailuun ei tarvii paljoa käyttää aikaa, lähinnä ite mietin millasen kamerakaluston otan matkaan. Olin jo tosi lähellä ostaa pienemmän reissujärkkärin, mut tulin siihen tulokseen, että tää reissu saa mennä vielä Canonin “järkäleellä”. Gopro ei nyt juurikaan tilaa vie eikä paina mitään, mutta kiva päästä ottamaan mahdollisimman paljon videokuvaa, mitkä tullaan julkasemaan Vapaus valita Youtube -kanavalla.

Lisää aiheesta tulossa sitten kun päästään kohteeseen 🙂 Nyt kaikki irti vielä tästä kylmän kosteasta helmikuusta. Sitä paremmalta tuntuu sit se lämpöaalto, mikä iskee vasten kasvoja kun astuu lentokoneesta ulos 8000km kauempana.

 

Kirjoitus / Kuvat: Tony Halttunen